2009 m. spalio 17 d., šeštadienis

Klimato kaita

Aš, aišku, nespėjau parašyti apie klimato pokyčius susitartą (15 dieną). Bet, manau, svarbiausia yra parašyti. Bet gi kai atsitokėjau, perskaičiau įrašą pinkcity.lt bloge, supratau, kad man jau nebereikia rašyti. Visą mano nuomonę ji puikiai išreiškė!

Globaliniu atšilimu netikiu, nes klimato kaita- natūralus procesas. Aišku, kad žmonėms tas procesas gali nebūtinai gerai baigtis. Manau, kad saugoti gamtą ir elgtis ekologiškai reikia ne dėl globalinio atšilimo, o dėl savęs ir visų žmonių- mes turim tik vieną Žemę, ir nebus kur dėtis, kai joje liks tik šiukšlių kalnai ir užteršti vandenys.

Todėl saugokime. Elkimės sąmoningai. Neterškim ne tik savo kiemo, bet ir savo miesto, šalies ir savo Žemės.

1 komentarai (-ų):

Anonimiškas rašė...

Labas , nepilnai pritariu tavo nuomonei ..Kaip suprasti "netikiu globaliniu atšilimu" , juo nereikia tikėt , jis jau yra nuo senų seniausiai , klimatas sparčiai pradėjo šilti jau nuo XX a. pradžios , didžioji tokio pokyčio kaltė yra žmonių ūkinė veikla!!!Tai yra naturalus procesas , bet jei žmonės būtų geresni gamtai ir ją laiku būtų pradėję mylėti ir tausoti , gal viso to ir nebūtų (tiksliau , būtų geresnė situacija ir nereikėtų taip kankintis kaip dabar .. ) .. Nenoriu , kad tai skambėtų paniekinamai ar žiauriai (mano komentaras tau) , bet manau , kad reikia labiau dėl globalinio atšilimo stengtis , pritariu , kad ir dėl savęs ,žinoma, visi geriau jaučiamės sveikesnėje ir "gražesnėje" aplinkoje, bet tiesiog reikia sukrėsti žmones kažkaip labiau negu grasinimais per televizorių..