2009 m. lapkričio 20 d., penktadienis

Mezginiai ir dovanos Kalėdoms

Man mezgimas kažkaip asocijuojasi su Kalėdomis. Ar bent jau su žiema, nes visada numegztus dalykus dėviu kai būna pakankamai šalta.
Taigi ir dabar, vis labiau tolsta vasara ir artėja žiema. Ir Kalėdos :)
Todėl mezgu šaliką gražiai akcijai. Kai jis bus baigtas, nunešiu į Gelbėkit Vaikus organizaciją. Apie akciją :
Almos Adamkienės fondas, „Maisto bankas“ ir visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“ visus kviečia prisijungti prie labdaros akcijos „Apgaubkime vaikus savo delnų šiluma“. Akcijos sumanytojai kviečia ką nors numegzti ir tokiu būdu sukurti namų jaukumą mažai jo gaunantiems vaikams. Numezgę šaliką, kojines, kepurę, pirštines ar kitus daiktus, skirtus vaikams, mezgėjai kviečiami užrašyti atviruką su linkėjimais, supakuoti mezginius į gražų popierių, ant viršaus priklijuoti lapelį su užrašu, kokio amžiaus ir lyties vaikui skirta dovana.
Iki pat gruodžio 15 d. savo dovanas vaikams galima palikti visuomeninėje organizacijoje „Gelbėkit vaikus“ ar bet kuriame jos padalinyje visoje Lietuvoje. Daugiau apie akciją ir dovanų surinkimo punktus rasite ČIA.




Kita Kalėdinė akcija- http://www.kaledustebuklas.lt/ . Ją rengia Iki. Joje sudalyvauti yra tikrai labai paprasta, tereikia paspausti dešinėje esantį banerį su užrašu ,,Prisidėti". Ir jūs būsite padovanoję (net ne savo, o ,,Iki") 5 centus vaikų iš globos namų dovanėlėms :)

Iki pilnos laimės trūksta tik sniego!

0 komentarai (-ų):